i-tjeAanvullende informatie

Bij veel opdrachten staat een i. Het klikken op de i toont aanvullende informatie of handige tips over deze opdracht.

 

Keuze opdracht

In elke module wordt een keuze opdracht aangeboden waarbij verschillende soorten lessen mogelijk zijn, van het zoeken op internet tot het schrijven van een gedicht. Hieronder worden de verschillende symbolen toegelicht.

 

sleepopdrachtSleepopdracht

Een opdracht waarbij veelal wordt gewerkt op het digiboard zelf, door bijvoorbeeld verschillende afbeeldingen in de juiste volgorde te slepen of de juiste uitspraken te koppelen aan afbeeldingen.

 

vergrootZoekopdracht

Een opdracht waarbij veelal wordt gewerkt op het digiboard zelf, door bijvoorbeeld verschillende afbeeldingen in de juiste volgorde te slepen of de juiste uitspraken te koppelen aan afbeeldingen.

 

schrijfopdrachtSchrijfopdracht

Een schrijfopdracht waarbij leerlingen individueel of samen kunnen werken aan een verhaal, (kranten)artikel of gedicht.

 

podiumPodiumopdracht

Een opdracht waarbij wordt gevraagd te speechen of (met elkaar) een toneelstuk of losse scene te spelen.

 

tekenTekenopdracht

Een opdracht waarbij wordt gevraagd een tekening te maken van een bepaalde situatie of een verhaal in stappen na te tekenen.

 

navigationNavigatie

Bij elke opdracht kan door gebruik te maken van de pijlen aan weerzijden van het scherm terug en verder gegaan worden in de verschillende opdrachten.

 

sluitenSluiten

Door in de opdrachtschermen op het kruisje rechtsboven te klikken sluit deze opdracht en wordt het overzichtscherm van de lesmodule getoond, dus het startpunt van de module. Vanuit daar kan weer een opdracht worden gestart.

 

fullscreenVolledig Scherm

Door hier op te klikken opent het scherm full screen. Bij sommige digiboards is dit helaas niet mogelijk en toont de site altijd gelijk.

 

We streven ernaar deze site steeds verder uit te breiden. Eventuele suggesties zijn van harte welkom. Bel daarvoor naar: 020-7183500 en vraag naar Yvonne Ahrend of email: yvonne.ahrend@4en5mei.nl